Veiligheidsfolie ramen

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

Voor hoogwaardige veiligheidsfolie voor op ramen moet u bij GSW zijn, dé raamfoliespecialist. We bieden u diverse soorten folie voor het raam, waaronder veiligheidsfolie op maat. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden voor u veiligheidsfolie voor uw raam koopt? Ons specialistische team staat te allen tijde voor u klaar.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

De voordelen van ons veiligheidsfolie voor ramen

Beveilig uw ramen en glaspartijen met gecertificeerde veiligheidsfolie voor ramen. De folie van GSW is, mits met de juiste aanbrengtechniek, onzichtbaar. Deze heldere veiligheidsfolie is in verschillende diktes leverbaar en is op ieder type raam aan te brengen. Alles veiligheidsfolies van GSW zijn gecertificeerd, inbraakwerend en helpen verwondingen door gebroken glasscherven te voorkomen volgens de norm NEN 3569. De folie voldoet bovendien aan de anti-explosienorm EN 13541 en is daarmee een gecertificeerde antiterrorismefolie voor overheden en luchthavens. De veiligheidsfolie is ideaal voor ramen van bijvoorbeeld overheidsgebouwen, op scholen en kinderdagverblijven. We hebben veiligheidsfolie dat geschikt is voor buiten en voor binnen.

Laat ons u helpen met de aankoop van veiligheidsfolie voor uw raam

Naast veiligheidsfolie voor ramen kunt u bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan diverse andere folies. Denk aan warmtewerende folie, privacyfolie en maar liefst ruim 600 verschillende luxe interieurfolies. Wilt u advies over een geschikt veiligheidsfolie voor uw raam? Neem dan contact met ons op. Stuur een whatsapp naar +31 299 323 122 of mail naar info@gswfilm.com en we helpen u graag.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.