Veiligheidsfolie buiten

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

Als u veiligheidsfolie zoekt voort toepassingen voor buiten, dan heeft GSW een ruim aanbod waardoor u altijd slaagt. We adviseren onze klanten graag, met als doel altijd de beste oplossingen te bieden met onze folies. Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan gerust weten.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Redenen om veiligheidsfolie voor buiten aan te schaffen

De gecertificeerde veiligheidsfolie van GSW is een veiligheidsfolie voor buiten van extreem hoge kwaliteit. Het is een heldere raamfolie welke u in verschillende diktes kunt kopen. De folie biedt zeer goede bescherming. Het is dan ook een perfecte oplossing tegen inbraken, doorvallen en scherpe voorwerpen, zoals kogels. Alle veiligheidsfolies in ons aanbod zijn gecertificeerd en zijn anti-inbraak en gemaakt om gebroken glas te voorkomen. Bovendien biedt het veiligheidsfolie voor buiten extra veiligheid voor ramen op bijvoorbeeld de werkvloer, bij scholen en kinderopvangen. Er is ook veiligheidsfolie voor binnen beschikbaar bij ons.

Kies voor onze kwaliteit

Voor veiligheidsfolie voor buiten bent u bij ons bedrijf op de juiste plek. Bekijk ook ons aanbod van onze folies met andere toepassingen, waaronder speciaal kleurenfolie. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door een whatsapp te sturen naar +31 299 323 122 of te mailen naar info@gswfilm.com.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.