Over GSW

GSW is gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en advisering van professionele folies met oplossing. Door jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste importeurs van professionele folies in Europa. Wij leveren folies die speciaal ontwikkeld zijn voor gebouwen, woningen, voer, vaar- en vliegtuigen. GSW levert aan klanten in de zakelijke markt, binnen- en buiten Nederland. GSW biedt losse – en voorgesneden banen, jumbo & standaard rollen afhankelijk van het type materiaal.

Professionele folies bieden kostenbesparende oplossingen voor al uw glasproblemen. Zo kunt u met behulp van folie de uitstraling en beveiliging van uw gebouwen en bedrijfspanden optimaliseren. Tevens kunt u torenhoge kosten ontwijken door de verkoeling van gebouwen en kantoren te regelen met zonwerende folies. U kunt bij ons terecht voor advisering voor nog vele mogelijkheden. Wij bieden een breed scala van folies aan voor al uw glasproblemen.

Door een uitgekiende distributiemanagement systeem zijn wij in staat om binnen 24 uur te leveren.*

Naast de levering van folies, biedt GSW ook verschillende cursussen aan met betrekking tot het monteren van professionele foliën. Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor een cursus montage van diverse raamfolies en het blinderen van voertuigruiten. Op deze manier kunt u als dealer uw klanten voorzien van de installatie van foliën.

Laat u door één van onze deskundigen adviseren op het gebied van glasoplossingen. Ons team staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via telefoon 0299 323 122 of per email.

*M.u.v. special folies.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.