Veiligheidsfolie kinderopvang

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

Veiligheidsfolie voor de kinderopvang biedt een veilige omgeving voor kinderen om te spelen. Een goede oplossing, aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit. Voor folies van de beste kwaliteit kiest u voor GSW. Van onze folies heeft u jarenlang profijt.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Creëer een veilige omgeving door veiligheidsfolie op de ramen van uw kinderopvang te plaatsen

Met de gecertificeerde veiligheidsfolie van GSW beveiligt u uw kinderopvang beter. Dit is een heldere en beschermende raamfolie die in verschillende diktes leverbaar is. Door het folie op de juiste manier aan te brengen, is het onzichtbaar op ieder raam. De veiligheidsfolie voor de kinderopvang zorgt ervoor dat er bij glasbreuk geen verwondingen kunnen ontstaan door glasscherven. Daarnaast is dit een veiligheidsfolie met anti-inbraak verkrijgbaar. De veiligheidsfolie met anti-inbraak voorkomt dat er eenvoudig een ruit ingeslagen kan worden door criminelen. De folie geeft u en de kinderen dan ook veel extra veiligheid.

Schaf direct aan of schakel ons in voor advies

Wilt u raamfolie kopen om op de ramen van de kinderopvang waar u werkzaam bent te plakken? Dat is een goede keuze. Neem contact met ons op en we helpen u met de aankoop of beantwoorden uw vragen, indien u deze heeft. U bereikt ons door een whatsapp te sturen naar +31 299 323 122 of te mailen naar info@gswfilm.com.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.