GSW WINDOW

VEILIGHEIDS
FOLIE

Veiligheid’s glasfolies, de ultieme beveiliging voor glas
alle veiligheidsfolies

Beveilig glas met GSW veiligheidsfolie

Voor veiligheidsfolie van hoge kwaliteit moet u bij GSW zijn. We bieden u diverse soorten folie, waaronder veiligheidsfolie op maat. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden voor u veiligheidsfolie gaat kopen? Ons specialistische team kan u er alles over vertellen.

Wat veiligheidsfolie precies doet

Beveilig uw ramen en glaspartijen met gecertificeerde veiligheidsfolie. Dit is een heldere en beschermende raamfolie. De folie is in verschillende diktes leverbaar en kan op iedere willekeurige ruit worden aangebracht. De verwerking van de veiligheidsfolie op maat is dan ook bijzonder eenvoudig. Er komt geen hak- of breekwerk aan te pas. De folie kan snel en eenvoudig worden toegepast in gebouwen winkels en auto’s.

Veiligheidsfolie kopen voor diverse oplossingen

Bekijk onze oplossingen met veiligheidsfolie voor inbraakbeveiliging, doorval-beveiliging en kogelwerende toepassingen. Alles veiligheidsfolies van GSW zijn gecertificeerd, inbraakwerend en helpen verwondingen door gebroken glasscherven te voorkomen volgens de norm NEN 3569. De folie voldoet aan de anti-explosienorm EN 13541 en is daarmee een gecertificeerde antiterrorismefolie voor overheden en luchthavens. De veiligheidsfolie is ideaal voor gebruik in overheidsgebouwen, op scholen en kinderdagverblijven. Met de folie wordt voldaan aan de IFS-norm, waardoor deze gecertificeerde anti-splinterfolie ook geschikt is voor de voedselindustrie. Naast veiligheidsfolie op maat kunt u ook bij ons terecht voor een groot aanbod van andere folies, die u eenvoudig bij ons kunt kopen. Denk aan zonwerende folie voor buiten, privacyfolie en maar liefst meer dan 600 verschillende luxe interieurfolies.

Bereik ons snel en eenvoudig voor advies

Het juiste veiligheidsfolie kopen doet u niet zomaar; daarvoor gaat u naar een specialist. In dit geval bent u bij ons in zeer goede handen. Wilt u meer weten over dit type folie of heeft u advies nodig voor veiligheidsfolie op maat? We staan te allen tijde voor u klaar. Stuur een whatsapp naar +31 299 323 122 of mail naar info@gswfilm.com en we helpen u graag.

Alle GSW veiligheidsfolies zijn gecertificeerd

Anti inbraak

Verstevig glas en houd ongewenste personen buitenhuis.

Anti doorval

Voorkom ernstige verwonding aan doorgebroken glas scherven.

Anti explosie EN13541

Gecertificeerde anti terrorisme folie voor overheid en luchthavens.

Veiligheidsfolie NEN 3569

Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas.

Overheid, scholen, kinderdag

Veilig glas voor werkvloer, overheid tot scholen en kinderdag verblijven.

Voedselindustrie IFS norm

Gecertificeerde anti-splinter glasfolie voor de voedselindustrie.

Technische specificaties

Download technische overzichten van GSW veiligheidsfolies in een downloadbaar PDF bestand met alle product informatie over afmetingen, tinten, dekkingen, garanties en specificaties.

Insights voor professionals

Project advies

Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

Folie management

Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

Training

Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

Laat je inspireren

Ontdek aan de hand van vorobeeld project cases, veiligheidsrapporten en nieuwe folies de beschermende toepassingen van veiligheidsfolie.

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.