Warmtewerende raamfolie

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

GSW is leverancier van professionele folies, waaronder warmtewerende raamfolie en warmtewerende folie voor de auto. U kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Als u advies nodig heeft of u wilt meer weten over onze folies en de mogelijkheden, staan wij bovendien te allen tijde voor u klaar.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

De vele voordelen van warmtewerende raamfolie

Bij GSW vindt u een uitgebreid aanbod van diverse soorten gecertificeerde warmtewerende raamfolie. Onze warmtewerende folie voor de auto, gebouwen en winkels is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, maar ook in verschillende soorten warmte- en zonlichtwering. Warmtewerende raamfolie houdt niet alleen de warmte buiten, maar geeft uw gebouw ook een nog mooiere uitstraling. Met deze folie voorkomt u hoge kosten voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een airco. Ook in de auto houdt u felle zon buiten met de speciale warmtewerende folie. Tevens versterkt een extra laag folie uw glas ook nog eens en wordt verkleuring van uw interieur door zonlicht voorkomen. Wat wilt u nog meer?

Maak een keuze uit ons ruime aanbod

Naast warmtewerende folie voor gebouwen en de auto bieden we een ruime hoeveelheid van allerlei andere soorten folies. Denkt u aan privacyfolie, isolatiefolie en maar liefst meer dan 600 verschillende soorten luxe interieurfolies. Bent u benieuwd naar onze producten of wilt u geadviseerd worden over de oplossingen die we u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op door te appen naar +31 299 323 122 of een e-mail te sturen naar info@gswfilm.com.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.