GSW WINDOW

ZONWERENDE
RAAMFOLIE

Neem compleet controle op zon en licht met premium zonwerende folies

alle zonwerende folies

Zonwerende folie voor op het raam

Zoekt u zonwerende folie voor op het raam? Voor zonwerende folie op maat bent u bij GSW op de juiste plek. Wilt u hier dan ook zonwerende folie kopen of heeft u eerst advies of meer informatie nodig? Wij helpen u graag.

Waarom u voor zonwerende folie voor op uw raam zou moeten kiezen

Wij hebben een groot scala aan verschillende type zonwerende folie voor het raam. Zonwerende folie kopen is dan ook geen probleem als u kijkt naar de diversiteit van onze folies in verschillende soorten en maten kleur-, warmte- en lichtwering. Zonwerende folie kopen levert bovendien een extra mooi aanzicht van uw gebouw op. De zonwerende folie op maat reduceert uv en zonlicht, waardoor u meer controle over de binnentemperatuur heeft. U bespaart met zonwerende folie aanzienlijk doordat u geen dure airco meer hoeft te kopen. Een extra voordeel is dat zonwerende folie op maat ook nog eens het glas extra versterkt en verkleuring van uw interieur door zonlicht voorkomt.

Dé specialist in raamfolies, waaronder zonwerende folie op maat voor uw raam

GSW is uw gespecialiseerde raamfoliewebshop. We verzorgen inkoop, verkoop en advisering van professionele folies aan bedrijven en dealers door heel het land. Door jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste importeurs van professionele folies in Europa. Wilt u zelf uw folies leren aanbrengen? U kunt bij ons een cursus volgen waar u de technieken van het aanbrengen van folie wordt geleerd.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Ziet u de voordelen in van zonwerende folie op uw raam? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met zonwerende folie op maat. Als u zonwerende folie wilt kopen of advies wenst, stuurt u een whatsapp naar +31 299 323 122 of mailt u naar info@gswfilm.com. Bekijk ook eens de andere folies die wij aanbieden, waaronder raamfolie voor dubbelglas en isolerende folies.

Wat zonwerende folie voor je doet

Reduceer UV en zonlicht

Baas in eigen huis. Bepaal zelf hoeveel zonlicht gewenst is.

Klimaatbeheer

Controle op de binnentemperatuur verhoogt comfort en productie.

Beter zicht

Voorkom overlastgevende lichtinval voel je vrij in huis.

Verlaag energiekosten

Hou temperatuur stabiel, verlaag op verwarmings- en koelsystemen.

Versterkt glas

Een extra laag folie over glas versterkt glas extra.

Voorkomt verkleuring

Interieurs en meubels zien er langer fris en nieuw uit.

Technische specificaties

Download technische overzichten van GSW zonwerende binnen en buiten folies in een downloadbaar PDF bestand met alle product informatie over afmetingen, tinten, dekkingen, garanties en specificaties.

Zonwerende Raamfolie GSW RS-20

Insights voor professionals

Project advies

Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

Folie management

Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

Training

Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

Laat je inspireren

Ontdek aan de hand van actuele project cases, technische rapporten en nieuwe folies de vele toepassingen van zonwerende raamfolie.

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.