Folie voor glasisolatie

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

GSW in Volendam, in de buurt van Purmerend, is uw professionele leverancier voor folie voor glasisolatie. We hebben een bijzonder ruim aanbod van folies voor diverse oplossingen. Folie voor glasisolatie levert ontzettend veel voordelen op. Bent u benieuwd wat voor profijt uw klanten hiervan hebben? Lees dan verder.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Het grote voordeel van folie voor glasisolatie

Het grootste voordeel van folie voor glasisolatie is dat men aanzienlijk op energiekosten bespaart. Bij GSW hebben we twee hoogwaardige energiefolies beschikbaar. De E-WF35 en de E-WF20 zijn geschikt voor enkel of dubbelglas en worden aan de binnenzijde van het raam aangebracht. De eco-window isolatieraamfolie maakt voordelig, comfortabel isoleren mogelijk. Deze manier van isoleren is milieuvriendelijk, werkt heel eenvoudig en zorgt ervoor dat u minder hard hoeft te stoken. Kou blijft buiten, warmte blijft binnen en dit levert een besparing tot wel 40 procent op energiekosten op.

Ontdek meer van onze oplossingen

Naast folie voor glasisolatie kunt u bij ons terecht voor nog meer soorten raamfolies van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek bijvoorbeeld ons aanbod aan:

Interior slides GSW Raamfolies

Schakel ons direct in voor meer informatie

Als specialist in raamfolies bent u bij ons op de juiste plek voor perfecte folie voor glasisolatie. Wij vertellen u als dealer graag meer over de mogelijkheden. Wilt u hierom contact met ons opnemen? U bereikt ons snel en makkelijk als u whatsappt naar +31 299 323 122 of een e-mail stuurt naar info@gswfilm.com.

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.