Veiligheidsfolie anti-doorval

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

Voorkom verwondingen door glasscherven met veiligheidsfolie met anti-doorval. Voor folies van de beste kwaliteit kiest u voor GSW. Ook voor veiligheidsfolie voor anti-inbraak zit u hier goed. Sla als dealer zijnde het folie in om uw klanten van dienst te zijn of ontdek hoe u bijvoorbeeld als winkeleigenaar profiteert van deze veiligheidsfolies.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Veiligheidsfolie met anti-doorval en anti-inbraak van topkwaliteit

Beveilig ramen en glaspartijen met gecertificeerde veiligheidsfolie met anti-doorval en anti-inbraak. Dit is een heldere beschermende raamfolie, in verschillende diktes leverbaar, die in een bestaande situatie op iedere willekeurige ruit kan worden aangebracht. De veiligheidsfolie zorgt ervoor dat er bij glasbreuk geen verwondingen kunnen ontstaan door glasscherven. Daarnaast is dit een veiligheidsfolie met anti-inbraak. De veiligheidsfolie met anti-inbraak voorkomt dat er een ruit ingeslagen kan worden om uw pand leeg te roven. Het folie is ook perfect voor bijvoorbeeld een kinderopvang. Bent u nieuwsgierig naar onze folies of heeft u advies nodig welke toepassing het beste voor uw situatie is? Ons specialistische team helpt u verder.

Kies voor onze kwaliteit

Voor veiligheidsfolie met anti-inbraak en anti-doorval helpen wij u graag. Bekijk ook ons aanbod van onze folies met andere toepassingen, waaronder zonwerende folie of kleurfolie. Bent u benieuwd naar onze producten of wilt u geadviseerd worden over de oplossingen die we u bieden? Neem dan contact met ons op; we helpen u graag verder. U bereikt ons door een whatsapp te sturen naar +31 299 323 122 of te mailen naar info@gswfilm.com.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.