Zonwerende folie buiten

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

GSW is uw specialist in zonwerende folie voor buiten. Geniet van een koele werk- en leefomgeving en verfraai de uitstraling van het gebouw. We bieden u de meest uiteenlopende oplossingen als het om raamfolie gaat. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Profiteer van een koele omgeving met zonwerende folie voor buiten

GSW is uw specialist als u kwalitatief hoogwaardige raamfolie wilt kopen. Bekijk dan ook direct ons ruime aanbod van verschillende soorten zonwerende folie voor buiten. Ons aanbod omvat diverse soorten folie qua kleur-, warmte- en lichtwering in allerlei soorten en maten. Zonwerende folie voor buiten houdt de warmte buiten en verfraait de uitstraling van ieder gebouw. Bovendien is zonwerende folie voor buiten een slimme investering waarmee u aanzienlijk bespaart; een airco is namelijk niet meer nodig. Ontdek ook onze zonwerende folie voor binnen eens.

Schakel onze hulp direct in

Als specialist in raamfolies bent u bij ons niet alleen op de juiste plek voor een ruim aanbod aan folies, waaronder zonwerende folie voor buiten, maar ook voor trainingen voor montage van folie. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u gepersonaliseerd advies ontvangen? We helpen u met plezier. U bereikt ons snel en makkelijk via +31 299 323 122 (WhatsApp) of info@gswfilm.com.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.