GSW Interior - Download gratis stalenboek

Veiligheidsfolie binnen

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

Zoekt u veiligheidsfolie voor binnen, bijvoorbeeld om de ramen van uw winkel of kantoorpand mee te beveiligen? GSW heeft een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige folies. We adviseren onze klanten graag, met als doel altijd de beste oplossingen aan te bieden. Kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons dan gerust weten.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Wij zijn uw webshop voor veiligheidsfolie voor binnen

Beveilig ramen en glaspartijen met de gecertificeerde veiligheidsfolie van GSW. Deze veiligheidsfolie voor binnen is een heldere en zeer beschermende raamfolie, in verscheidene diktes leverbaar. U kunt de folie op diverse ramen aanbrengen. Hiermee bieden we oplossingen voor onder meer inbraakbeveiliging, doorvalbeveiliging en kogelwerende toepassingen. Alle veiligheidsfolies zijn gecertificeerd en zorgen voor het voorkomen van verwondingen door gebroken glas. Bovendien zijn de folies anti-inbraak en bieden ze extra veiligheid voor ramen op bijvoorbeeld de werkvloer, bij scholen en de kinderopvang. Ook is het gecertificeerde anti-splinter glasfolie geschikt voor de voedselindustrie. Kortom; in meerdere industrieën is deze veiligheidsfolie voor binnen perfect.

Vraag meer informatie aan over dit product

Veiligheidsfolie voor binnen is een perfecte oplossing om uw pand te beschermen tegen onder meer inbraak en doorval. Schaf dit folie direct bij ons aan en profiteer van de vele voordelen! Ook dealers kunnen dit veiligheidsfolie voor binnen bij ons inslaan. Als u vragen heeft of advies wenst, neemt u contact met ons op via +31 299 323 122 (WhatsApp) of info@gswfilm.com.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Heeft u een Veiligheidsfolie binnen vraag ?

Vanuit innovatie de markt voorzien van professioneel advies en de beste folie oplossingen.

nieuwsbrief voor PROFESSIONALS

GSW respecteert uw privacy

Contact

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.