GSW WINDOW

ANTI-SPLINTER
FOLIE

Met GSW anti-splinter folie integratie over tot veiligere voedsel productie

alle veiligheidsfolies

Anti splinter folie voedselverwerkende industrie

Met onze veiligheidsfolie voor de voedselindustrie kiest u voor een gecertificeerde folie van hoge kwaliteit. Hiermee voorkomt u glassplinters in voedsel. Veiligheidsfolie is dan ook een onmisbaar product als u werkzaam bent in de voedselindustrie! Ontdek vele andere voordelen.

Waarom veiligheidsfolie zo belangrijk is voor de voedselindustrie

Om te voorkomen dat glassplinters bij een breuk in voedsel terechtkomen, moet er volgens internationale richtlijnen antisplinterfolie worden aangebracht. Met dergelijk folie blijven de splinters bij een breuk achter de folie opgesloten. Soms is het ook nodig om gelaagd glas te voorzien van folie. Deze veiligheidsfolie is een heldere raamfolie. Onze veiligheidsfolie voor de voedselindustrie is getest volgens internationale normen en wordt snel, vakkundig en tegen acceptabele kosten landelijk gemonteerd. Ook kan de folie worden geleverd voor zelfmontage, met bijbehorende montage-instructie. Het zorgt voor anti-doorval, anti-vandalisme en anti-snelkraak en is inbraakvertragend en veilig in het geval van een explosie. Een extra voordeel is dat het veel goedkoper is in vergelijking met gehard of gelaagd glas.

Schakel onze hulp in

Bent u werkzaam in de voedselindustrie en wilt u om eerdergenoemde redenen veiligheidsfolie bij ons aanschaffen? Wij helpen u hier graag mee. Neem contact op met ons team en u profiteert van goede en persoonlijke hulp. U bereikt ons via +31 299 323 122 (WhatsApp) of info@gswfilm.com. Ontdek, naast veiligheidsfolie voor de voedselindustrie, ook andere folies in ons aanbod. Denk onder meer aan folies voor glasisolatie en kleurenfolies.

Veilige voedsel productie

EN 12600 B2 norm

Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas.

HACCP norm

Voor een veilig productieproces van voedingsmiddelen.

BRC en IFS norm

British Retail Consortium en de International Food Standard.

Technische specificaties

Download technische overzichten van GSW veiligheidsfolies in een downloadbaar PDF bestand met alle product informatie over afmetingen, tinten, dekkingen, garanties en specificaties.

  Insights voor professionals

  Project advies

  Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

  Folie management

  Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

  Training

  Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

  Laat je inspireren

  Ontdek aan de hand van vorobeeld project cases, veiligheidsrapporten en nieuwe folies de beschermende toepassingen van veiligheidsfolie.

  Logo Glass Solution Windowfilm®

  Stel uw vraag

  Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.