Raamfolie dubbelglas

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

Voor glasfolie ter bescherming van de veiligheid kiest u uit het ruime aanbod van diverse folies bij GSW Raamfolies. Heeft u advies nodig over welke specifieke folies bij de door u gewenste toepassing passen? Of wenst u meer informatie over onze overige producten? We staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Verschillende soorten raamfolie voor dubbelglas

GSW is gespecialiseerd in folies, waaronder raamfolie voor dubbelglas. Denkt u hierbij aan diverse toepassingen, zoals zonwerende folie om de scherpe zon te filteren en de warmte buiten de deur te houden. Met de isolatiefolie zorgt u ervoor dat kou buiten blijft en u de warmte juist binnen houdt. Ook privacyfolie is zeer populair. Hiermee voorkomt u pottenkijkers, oftewel mensen die ongewenst naar binnen kijken. Privacyfolie wordt gebruikt voor woningen, maar ook voor bedrijven. In het laatste geval kunt u ervoor zorgen dat gevoelige informatie niet ten prooi valt aan ongewenste kijkers. Kortom: er zijn allerlei soorten raamfolie voor dubbelglas beschikbaar bij GSW.

Profiteer van onze persoonlijke service

Voor elk soort dubbelglas is er een geschikte raamfolie beschikbaar. Als foliespecialist helpen we u graag met een goede oplossing en gepersonaliseerd advies op het gebied van raamfolies. Neem contact met ons op via +31 299 323 122 of info@gswfilm.com en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.