GSW WINDOW

ISOLATIE
RAAMFOLIE

Isoleer us glaspartijen en ramen met deze superieure isolerende raamfolie

Isolatiefolie voor glas

Voor isolatiefolie voor glas bent u bij GSW op de juiste plek. We bieden isolatiefolie voor diverse toepassingen Heeft u advies nodig of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? We staan te allen tijde klaar voor persoonlijk advies.

Waarom iedereen voor isolatiefolie voor glas moet gaan

Men bespaart op energiekosten in de winter met isolatiefolie voor glas. Bij GSW kunt u terecht voor verschillende soorten folie. Door te kiezen voor isolatiefolie voor glas van gebouwen, hoeft men minder te stoken. Hiermee bespaart men tot wel 40 procent besparen op energiekosten. Kou blijft immers buiten en warmte blijft binnen. Doordat er minder gestookt hoeft te worden, heeft de isolerende folie ook een gunstige uitwerking op het milieu. De isolatiefolie is een voordelige en comfortabele manier van isoleren. We hebben twee hoogwaardige energie folies beschikbaar. De Eco Windowfilm 35 en de Eco Windowfilm 20 zijn geschikt voor enkel- of dubbelglas en worden aan de binnenzijde van het raam aangebracht. Deze folies zorgen voor een lage U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie.

Montage van deze isolatie hoog rendement raamfolie mag er geen defecten ontstaan, hierdoor zal de legering uitslaan. Plaats deze raamfolie dan ook niet op zonwerend of hoog rendement glas ,mits het aan de noordzijde van uw pand is. Wij adviseren dan ook deze raamfolie te laten monteren door een gecertificeerd folie applicateur uit uw regio

Neem contact met ons op

Ga voor een milieuvriendelijke oplossing door te kiezen voor isolatiefolie, Als specialist in raamfolies helpen wij u hier graag bij. Wilt u als dealer meer weten over dit product of over de mogelijkheden die wij hiervoor bieden, zoals training om het (isolatie)folie op uw autoraam te plaatsen? Neem contact met ons op en we vertellen u meer. U bereikt ons snel en makkelijk via +31 299 323 122  of info@gswfilm.com.

eco-window isolatie raamfolie

Voordelig, comfortabel isoleren

Milieu vriendelijk

Heel simpel, minder stoken is goed voor het milieu.

Bespaar energiekosten

Voordelig isoleren en bespaar tot wel 40% op energiekosten.

Comfort

Houd kou buiten en kostbare warmte binnenhuis.

Technische specificaties

Download technische overzichten van GSW isolatie folies in een downloadbaar PDF bestand met alle product informatie over afmetingen, tinten, dekkingen, garanties en specificaties.

  Insights voor professionals

  Project advies

  Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

  Folie management

  Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

  Training

  Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

  Laat je inspireren

  Ontdek aan de hand van actuele project cases, technische rapporten en nieuwe folies de vele toepassingen van zonwerende raamfolie.

  Logo Glass Solution Windowfilm®

  Stel uw vraag

  Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.