Glasfolie veiligheid

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

Voor glasfolie ter bescherming van de veiligheid kiest u uit het ruime aanbod van diverse folies bij GSW Raamfolies. Heeft u advies nodig over welke specifieke folies bij de door u gewenste toepassing passen? Of wenst u meer informatie over onze overige producten? We staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Kwalitatief hoogwaardige glasfolie ter bescherming van de veiligheid

Glasfolie voor veiligheid van GSW is een uitstekende oplossing om bijvoorbeeld te zorgen voor inbraakbeveiliging, doorvalbeveiliging en het creëren van kogelwerende toepassingen. De glasfolie voor veiligheid is een heldere beschermende raamfolie, in verscheidene diktes leverbaar, die op iedere willekeurige ruit kan worden aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan ruiten van gebouwen, winkels en auto’s. De glasfolies bieden bijzonder veel voordelen, zoals het voorkomen van verwondingen door gebroken glas, anti-inbraak en extra veiligheid voor ramen op bijvoorbeeld de werkvloer, bij scholen en de kinderopvang. Ook is de gecertificeerde glasfolie geschikt voor de voedselindustrie.

Bescherm de omgeving met stevig glasfolie op ramen

Veiligheidsfolie is in vele situaties vrijwel onmisbaar. Kies voor het folie van onze raamfoliewebshop en uw klanten hebben jarenlang plezier van dit product. Wilt u meer weten over onze folies of over de dienstverlening die wij aanbieden, zoals projectadvies? Neem contact met ons op via +31 299 323 122 of info@gswfilm.com en we vertellen u graag meer.

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.