Training raamfolie montage

Tijdens de cursus Monteren van zonwerende folie zal u onder begeleiding van onze deskundigen leren hoe u de raamfolie kunt aanbrengen op de ruiten van (bedrijfs)panden. U leert onder andere met welk gereedschap u het beste de zonwerende folie op de ramen kunt aanbrengen. Naast dat deze folie voor een aangename binnentemperatuur zorgt doordat zonnestralen worden gereduceerd, wordt tevens het aanzicht van uw gebouw verfraaid.

Wat zijn de voordelen van een training zonwerende folie aanbrengen?

Zonwerende folie aanbrengen is een uitstekend alternatief voor de aanschaf van dure apparaten. Doordat dit type folie ervoor zorgt dat zonnestralen en hitte voor een groot deel wordt tegengehouden, hoeft de airconditioning niet aan. Zonwerende folie op uw raam weerkaatst bovendien het licht, waardoor er geen inkijk mogelijk is van buitenaf. Dit is ideaal voor het waarborgen van privacy binnen organisaties. Het heeft een tegenovergestelde werking als het buiten donker is en binnen de lichten aan staan. Andere voordelen zijn:

  • Energiebesparing: in 2,5 jaar verdient u uw investering in raamfolie terug
  • Duurzaamheid van circa 20 jaar afhankelijk van de type folie
  • Uw inboedel verkleurt minder snel door de zon

Leer ook veiligheidsfolie aanbrengen

Ieder van de bovengenoemde cursussen vergt een andere aanpak wegens de verschillen in materialen en functies. Veiligheids- en anti-inbraakfolie zijn gemaakt van stevigere en dikkere materiaal dan zonwerende folie. Dit vergt daarom een andere aanpak bij het aanbrengen van de folie. Ook het aanbrengen van veiligheidsfolie leert u tijdens de cursus. Gedurende de training maakt u kennis met de verschillen en werkt u met het type folie dat aansluit op uw wensen. Onze experts geven u graag advies over welke folie geschikt is voor uw situatie.

Stel uw vragen aan ons

Ons team staat klaar om u zonwerende folie en veiligheidsfolie te leren aanbrengen. Plan geheel vrijblijvend een afspraak bij ons in. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op via onze contactpagina, stuur een whatsapp naar +31 299 323 122 of mail naar info@gswfilm.com.

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.