Gecertificeerde zonwerende folie

✓ Ruim 700 soorten folies

✓ Trainingen voor dealers

✓ Maatwerk mogelijk

GSW is leverancier van professionele folies, waaronder gecertificeerde zonwerende folies. Van gecertificeerde zonwerende folie heeft men jarenlang heel erg veel plezier. U kunt bij ons altijd rekenen op uitstekende kwaliteit. Ontdek de mogelijkheden die wij u aanbieden.

Geïnteresseerd in GSW Raamfolies?

Window Film Sun Control GSW Raamfolies
Corridor of the Office Building GSW Raamfolies

Waarom men voor gecertificeerde zonwerende folie zou moeten kiezen

Met onze gecertificeerde zonwerende folie voorkomt men hoge kosten voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een airco. De temperatuur in het gebouw blijft namelijk stabiel, waardoor de kosten van verwarmings- en koelsystemen verlagen. Tevens versterkt een extra laag folie het glas ook nog eens en voorkomt het verkleuring van uw interieur door zonlicht. Zonwerende folie houdt niet alleen de warmte van de zon buiten, maar geeft het gebouw ook een extra mooi aanzicht. Bij GSW vindt u een uitgebreid aanbod van diverse soorten gecertificeerde zonwerende folie. Denk aan folie in verschillende kleuren en maten, maar ook verschillende soorten warmte- en lichtwering in allerlei soorten en maten.

Ontdek wat wij voor uw situatie kunnen betekenen

Van de gecertificeerde zonwerende folie van GSW hebben uw klanten jarenlang plezier. Heeft u als dealer interesse in dit product of wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op via +31 299 323 122 (WhatsApp) of info@gswfilm.com en we helpen u graag. Bekijk ook eens de andere raamfolies in ons assortiment, waaronder de autoraamfolies en veiligheidsglasfolies

Interior slides GSW Raamfolies

Neem contact met ons op

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.