GSW WINDOW

UV-WERENDE
RAAMFOLIE

Blokkeer UV stralen tot wel 99% met deze high-end werende raamfolies

alle UV werende folies

Bescherm spullen tegen UV stralen

GSW is uw specialist in diverse soorten folie, waaronder uv-werende folie. Bent u dan ook op zoek naar uv-werende raamfolie die perfect is voor uw situatie? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Ontdek wat wij voor uw situatie kunnen betekenen en geniet binnenkort al van de voordelen van raamfolie die uv-werend is!

Waarom u voor uv-werende folie zou moeten kiezen

Uw etalage moet er goed verzorgd uitzien, wilt u ook nieuwe klanten aantrekken. Het is een waar visitekaartje. Daarnaast zijn andere ruimtes, zoals voorraadruimtes, essentieel om uw producten in topconditie te houden. Door raamfolie die uv-werend is op uw ramen te plakken, voorkomt u dat de zon de kwaliteit van uw producten in razendsnel tempo achteruit laat gaan. Met onze speciale uv-werende raamfolie wordt maar liefst 99,9 procent van de uv-straling tegengehouden. Toepassing van de transparante uv-folie gaat niet ten koste van een helder zicht op wat u in uw etalage uitstalt. De verkleuring wordt met deze krachtige uv-werende folie dus beperkt tot het absolute minimum. De uv-werende raamfolie is bovendien verkrijgbaar met anti-inbraak eigenschappen: een win-win situatie dus. Tevens verlaagt de uv-folie de inkijk, waardoor u meer privacy heeft. Genoeg redenen om raamfolie die uv-werend is aan te schaffen!

Wat wij verder voor u kunnen betekenen

GSW is uw gespecialiseerde raamfoliewebshop. We verzorgen inkoop, verkoop en advisering van professionele folies met goede oplossingen. Door jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste importeurs van professionele folies in Europa. We bieden u naast uv-folie ook folie voor glasisolatie, privacyfolie, veiligheidsfolie en meer dan 600 verschillende luxe interieurfolies. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte folie; of u nu raamfolie wilt die uv-werend is of een kleurenfolie wilt. We hebben ruim 25 jaar ervaring in ons vakgebied en leveren folie op maat.

Neem contact met ons op over geschikte uv-folie

Bent u benieuwd naar onze producten, zoals onze uv-werende folie, of wilt u geadviseerd worden over de oplossingen die we u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. U bereikt ons door te appen naar +31 299 323 122. U kunt ook een e-mail sturen naar info@gswfilm.com. Met onze hulp profiteert u binnenkort al van de voordelen van uv-werende raamfolie!

Stop waarde verlies met UV werende folie

99% UV werend

Blokkeer schadelijke UV straling en geniet veilig van zonlicht.

Voorkomt veroudering

Voorkomt waardeverlies van uw kostbare meubels.

Glasheldere folie

Geniet van UV protectie zonder vermindering van zicht.

Winkel etalage's

Meer verkoop en klant tevredenheid met een frisse etalage.

Combi met anti-inbraak

Een laag folie over glas verstevigt glas extra.

Voorkom spionage

Met de juiste dekking kunt u naast UV ook spionage tegengaan.

Technische specificaties

Download technische overzichten van GSW UV-werende folies in een downloadbaar PDF bestand met alle product informatie over afmetingen, tinten, dekkingen, garanties en specificaties.

  Insights voor professionals

  Project advies

  Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

  Folie management

  Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

  Training

  Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

  Laat je inspireren

  Ontdek aan de hand van actuele project cases, technische rapporten en nieuwe folies de vele toepassingen van zonwerende raamfolie.

  Logo Glass Solution Windowfilm®

  Stel uw vraag

  Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.