Training montage autoruit folie

Leer optimaal monteren van autoraam folie

Met onze uitmuntende begeleiding, kennis en deskundigheid kan het blinderen of tinten van autoruiten op de juiste manier aangeleerd worden. Onze experts zullen u met de benodigde informatie en demonstraties voorzien zodat u geheel op eigen been te werk kan gaan. U zult daadwerkelijk praktisch te werk gaan opdat u het vak makkelijk en snel onder de knie zal krijgen.

Wat zijn de training voordelen?

Het blinderen van autoruiten werkt preventief tegen diefstal, aangezien eigendommen minder zichtbaar zijn voor buitenstaanders. Daarnaast heeft het blinderen van voertuig glazen additionele voordelen:

  • Besparing op brandstof kosten. Door de folie komt er aanzienlijk minder warmte binnen van de zon, waardoor u de airco minder vaak hoeft te gebruiken.
  • Bescherming tegen UV-straling. Een te lange blootstelling aan UV kan schadelijk zijn voor de mens. Dit wordt gereduceerd door de aangebrachte folie op de ruiten.
  • Fraaie uitstraling van uw auto. De getinte ruiten zorgen voor een mooie finished-touch voor de look van uw auto.
  • Het interieur droogt minder snel uit. Doordat de folie ervoor zorgt dat de zonnestralen verminderd worden, wordt de kwaliteit van uw interieur minder snel aangetast.
  • Lichtstralen van andere voertuigen op de weg worden dankzij de folie gedempt. Hierdoor blijft u goed zicht hebben op de wegen.

Ieder van de bovengenoemde cursussen vergt een andere aanpak wegens de verschillen in materialen en functies. Veiligheids- en anti-inbraakfolie zijn gemaakt van stevigere en dikkere materiaal dan zonwerende folie. Dit vergt daarom een andere aanpak bij het aanbrengen van de folie. Gedurende de training zult u kennis maken met de verschillen en zult u werken met de type folie die aansluit op uw wensen. Onze experts geven u graag advies over welke folie geschikt is voor uw situatie.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over onze auto raamfolies ? Neemt u dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.