GSW SWITCH RAAMFOLIE

SMART &
SWITCHFILM

Beheer zelf je privacy met deze transparant naar matglas raamfolie

alle Switch raamfolies

Flexibele privacy, van transparant naar matglas en weer terug

De slimme manier om met uw privacy om te gaan! Met één simpele klik op de knop wordt de smart & switchfilm raamfolie transparant of ondoorzichtig. Zo bepaal je zelf wanneer je wel of geen behoefte hebt aan privacy. Van privacy in huis tot privacy op kantoor, de mogelijkheden zijn eindeloos met deze elektrisch schakelbare raamfolie.

De voordelen van Smart & Switchfilm

Flexibele privacy

Bepaal zelf wanneer uw privacy nodig heeft of niet.

Bescherming

Glas wordt extra inbraakwerend door de aangebrachte folie.

Afstandbediening

Bedien Smart & Switchfilm met de afstandbediening.

Werking & Toepassingen

GSW Smart & Switchfilm is een matte raamfolie die is aangesloten op een laagvoltage schakelsysteem. Met de afstandbediening schakelt u eenvoudig tussen spanning en geen spanning. Zodra er spanning op de folie komt, wordt door elektroden de raamfolie transparant.

switchfilm animated

Zakelijk en Overheid

Voorzie uw kantoor of directiekamer van privacy of doorzicht. Voorkom eenvoudig spionage en datalekken. Dit is zeer toepasselijk bij overheid’s instellingen.

Openbare ruimtes

Openbare ruimtes lenen zich goed. Bij zwembaden en sportzalen kunt u flexibele privacy inschakelen wanneer nodig. In bibliotheken kunt u privacy- en openbare ruimtes tegelijk faciliteren.

VIP

De verwerking van Smart & Switchfilm raamfolie in het luxe segment is zeer eenvoudig. Monteer de flexibele privacy raamfolie in een limousine, penthouse of jacht voor een optimale VIP exclusiviteit.

Interieur

Comfortabel wonen met flexibele privacy in uw interieur. Creëer privacy van slaapkamer tot in de badkamer. De mogelijkheden met GSW Smart & Switchfilm raamfolie zijn eindeloos.

 

Bekijk de Werking

Bekijk de werking van deze flexibele privacy raamfolie

Video afspelen over THUMB SMART & SWITCHFILM

Insights voor professionals

Project advies

Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

Folie management

Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

Training

Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

Laat je inspireren

Ontdek aan de hand van actuele project cases, technische rapporten en nieuwe folies de vele toepassingen van auto raamfolie.

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.