GSW WINDOW

DESIGN DECOR
RAAMFOLIE

Verfraai het aanzien van glas met een uniek design decor patroon

alle decoratiefolies

Decoratiefolie voor een sfeervol interieur

Decoratiefolie verfraait het aanzicht en doorzicht van glas. De ramen worden voorzien van alle denkbare patronen op het glas, dit kunnen  streepjes, blokjes, puntjes of van bedrijfslogo’s en/of teksten zijn. De decoratiefolie kun je nu ook voorzien van een print, hierdoor verandert het glas in een kunstwerk.

Meer dan 50 soorten designs

Beperk zicht creatief

Beperk inkijk met meer dan 50 soorten folie motieven.

Tover ruimtes om

Eenvoudig weg van saaie glaswanden met deze design decor folies.

Zeer voordelige styling

Zeer voordelig folie met een zeer sfeer verhogend resultaat.

Laat je inspireren

Ontdek aan de hand van actuele project cases, technische rapporten en nieuwe folies de vele toepassingen van zonwerende raamfolie.

Insights voor professionals

Project advies

Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

Folie management

Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

Training

Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.