GSW WINDOW

ANTI-EXPLOSIE
FOLIE

Voorkom ernstige nevenschade van rondvliegende glasscherven bij explosies

alle veiligheidsfolies

Bescherm glas tegen explosie en ontploffingsdruk

Anti explosie folie met normering EN13541

GSW anti explosiefolie folie zorgt ervoor dat de zwakste plek van een gebouw, het glas, wordt versterkt en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Rondvliegende glasscherven kunnen forse schade aanrichten aan bedrijfspanden met betrekking tot apparatuur, dataverlies en letsel bij medewerkers.  GSW Anti Explosie folie wordt vaak achter de kliklijsten van het kozijn aangebracht indien dit mogelijk is. Het monteren en demonteren van de kliklijsten dient door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd te worden. Na het aanbrengen van de folie, dienen de lijsten weer teruggeschroefd te worden in het kozijn.

Alle GSW veiligheidsfolies zijn gecertificeerd

Overheid, luchthavens

Extra wettelijke beveiliging voor overheid instanties.

Anti-terrorisme

Beperk terrorisme schade van rondvliegend glas.

Anti explosie EN13541

De meest optimale Anti explosie folie certificering.

Laat je inspireren

Ontdek aan de hand van vorobeeld project cases, veiligheidsrapporten en nieuwe folies de beschermende toepassingen van veiligheidsfolie.

Insights voor professionals

Project advies

Wij helpen vakhandelaren, architecten, constructeurs om effectief tijd en geld te besparen, wat van invloed is op alle fasen van het project. Heeft u een project ? onze experts staan voor u klaar.

Folie management

Voorkom dure restanten en een vol magazijn. Bestel je folie flexibel op maat of op rol. Altijd de beste prijs en kant en klaar geleverd binnen 24 uur. Zo hou je meer grip op inkoopkosten.

Training

Innovatie en techniek staan nooit stil. Wees daarom als vakhandelaar of constructeur  klaar voor nieuwe kansen. Je ontvangt na het doorlopen een officieel GSW certificaat met aanvullend promotie materiaal.

Logo Glass Solution Windowfilm®

Stel uw vraag

Email wordt op werkdagen binnen 24 uur beantwoordt.